Gran exit del Torneig de la Festa Major

El darrer divendres, 28 de juny, es va celebrar el Torneig d'Escacs que organitza tradicionalment el nostre club. Aquest cop vàrem variar el format i es va jugar segons el Sistema Masnou, que consisteix essencialment en jugar partides durant un cert període de temps fixe, en aquest cas tres hores, de forma que el jugador que guanya continua jugant al seu lloc i el que perd, s'aixeca i torna a fer cua per jugar quan quedi un seient lliure en un altre taula. Aquest es un sistema molt més flexible i dinàmic que el tradicional ja que permet entrar i sortir de la tanda quan es vulgui i no haver d'esperar els sorteigs de ronda, habituals als torneigs segons el  sistema suïs.

Aquest format va despertar molta curiositat entre els afeccionats i la concurrència va ser una gran èxit. Més de 75 jugadors de totes les edats van participar al llarg de les tres hores de competició i fins i tot, al acabar, hi havia ganes de repetir al  dia següent. Estem molt contents d’haver recuperat aquest format de joc, poc freqüent, que creiem pot ser molt atractiu per a ocasions com aquesta.

El guanyador d’aquesta edició va ser en Pol Lozano, amb un total de 13,5 punts i el sots campió, en José Martínez amb 13,0 punts.

El primer classificat del nostre club va ser en Sergi Monsonís amb 11,0  punts

Per a la propera edició, pensem introduir una sèrie de millores que encara facin més atractiva la participació i que consolidin aquest format.

Agraïm des de aquí la participació de tots i el bon ambient regnant durant tot el desenvolupament del torneig. Us esperem la propera vegada !!