Torneig Festa Major (Sistema Masnou)

Amb motiu de la Festa Major d'estiu de Sant Cugat , el nostre Club organizará  un Torneig  que tindrà lloc al pati arbrat del monestir, el proper divendres 28 de Juny, a partir de les 18.00 hores. 


El Torneig de Festa Major es celebrará en una modalitat de partides ràpides a 5 minuts poc freqüent però molt emocionant que es el Sistema Masnou.  Aquesta modalitat suposa que jugaran sempre només dos terços dels jugadors inscrits. Qui perd s'aixeca i deixa lloc a uns dels jugadors del terç restant, que està a la espera i així contínuament durant les 3 hores de durada del campionat. En cas de taules,es el jugador de negres qui continúa jugant, acumulant, això sí, només mig punt. Al final guanyarà que hagi obtingut més punts. durant aquest temps. Es concediran premis al Campió i Sots-campió així com al millor jugador del Club Sant Cugat

La inscripció dels jugadors es farà per ordre d'arribada. Els 2/3 primers inscrits seran els que jugaran inicialment. El nombre màxim de participants és limita a 75. 

ANIMEU-VOS A GAUDIR DELS ESCACS SENSE PREINCRIPCIONS I SENSE SORTEIGS !!